Mis on aroomidifuuser? Kuidas seda kasutada?

Mis on aroomidifuuser? Kuidas seda kasutada?

Aroomidifuuser ehk ultraheli difuuser on seade, mis tekitab tänu lisatud veele ja ultrahelile auru. Difuuser on soodsaim ning mugavaim vahend näiteks väiksema ruumi õhu niisutamiseks. Lisaks näeb difuuser ilus ja stiilne välja ning enamus mudeleid on sisseehitatud valgusega, mis loob tuppa mõnusat hubasust.

Difuusereid kasutatakse tihti koos eeterlike õlidega, et luua koju või kontorisse lisaks niiskemale õhule ka meeldiv lõhn. Õli seguneb difuuseris tekkiva auruga ning selle tulemusel väljubki seadmest mõnus meeldiva aroomiga udu.

Kõik Aromaagia difuuserid on ultraheli difuuserid, mis ei kasuta vee ja õli aurustamiseks soojust ning selle tõttu ei kaota õlid oma tervist parandavaid omadusi. Samuti pole meie difuuseritel tarvis vahetada filtrit. 😊

 

Kuidas difuuserit kasutada?

Kuigi difuusereid on erineva suuruse ja lisafunktsioonidega (valguse, kella ja näiteks isegi bluetooth kõlariga), siis tööpõhimõte on kõigil enamasti sama.

1. Vee lisamine. Igal meie difuuseril on veepaak, mida tuleb täita, et seadet kasutama hakata. Kui paakide suurused on erinevad, siis üks on kindel - vett tohib paaki panna ainult kuni lubatud piirini. Õnneks on difuuserite veepaakidel maksimaalse veepiiri märgis.

Difuuseri eluea pikendamiseks võib kasutada destilleeritud või keedetud ja jahutatud vett.

2. Eeterlike õlide lisamine vette. Kuigi difuuserid töötavad ka lihtsalt veega ja niisutavad toas õhku, siis koos eeterlike õlidega saab luua lisaks veel mõnusa aroomi ning nautida nende tervist ja und parandavaid toimeid. Õli lisamisega peaks olema kindlasti ettevaatlik, et mitte kasutada liiga palju! Alati saab juurde lisada. Tavaliselt piisab vaid 3-5 tilgast.

Ja ongi kõik! Nüüd saab difuuseri sisse lülitada ja nautima hakata! Seadmetel on erinevad valgusfunktsioonid ning ka auru väljalaskmise intervallid, nendega saab tutvuda juba iga seadme puhul eraldi. Head kasutamist! 😊 

Midagi jäi segaseks? Kirjuta meile info@aromaagia.ee või võta ühendust Facebookis!

Tagasi blogisse